راهنمای تخصصی عصاره‌گیری (Extraction) اسپرسو با دستگاه‌های خانگی

راهنمای تخصصی عصاره‌گیری (Extraction) اسپرسو با دستگاه‌های خانگی
  دستیابی به یک شات اسپرسوی متعادل و کامل (Well-Extracted) نیازمند کنترل دقیق چهار متغیر کلیدی است. برای استفاده حداکثری از دان‌های تخصصی مینل در دستگاه‌های خانگی، باید این متغیرها را به دقت تنظیم کنید: ​۱. نسبت دوز به عصاره (Ratio) و زمان (Time) ​این دو عامل، اساس تنظیمات شما برای تعریف شات هستند: ​دوز (Dose): به میزان دقیق قهوه‌ی خشک (بر حسب گرم) که داخل سبد می‌ریزید، دوز گفته …
ادامه مطلب

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید