راز اصلی یک فنجان قهوه بی‌نقص : چرا باید قهوه را در لحظه آسیاب کنیم؟

راز اصلی یک فنجان قهوه بی‌نقص : چرا باید قهوه را در لحظه آسیاب کنیم؟
  اگر با دان قهوه مینل یک اسپرسو، دَمی یا فرنچ‌پرس درست می‌کنید، شما قبلاً نیمی از راه رسیدن به کیفیت بالا را طی کرده‌اید. اما راز نهایی برای باز کردن تمام عطر و طعم نهفته در دان، به یک چیز ساده برمی‌گردد: آسیاب کردن در لحظه. ​در دنیای قهوه، اصطلاحی وجود دارد: "آسیاب کردن (Grinding)، آخرین مرحله رست کردن است." بیایید ببینیم چرا باید قهوه آسیاب‌شده‌ی آماده را کنار …
ادامه مطلب

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید