راز اصلی یک فنجان قهوه بی‌نقص : چرا باید قهوه را در لحظه آسیاب کنیم؟

راز اصلی یک فنجان قهوه بی‌نقص : چرا باید قهوه را در لحظه آسیاب کنیم؟
  اگر با دان قهوه مینل یک اسپرسو، دَمی یا فرنچ‌پرس درست می‌کنید، شما قبلاً نیمی از راه رسیدن به کیفیت بالا را طی کرده‌اید. اما راز نهایی برای باز کردن تمام عطر و طعم نهفته در دان، به یک چیز ساده برمی‌گردد: آسیاب کردن در لحظه. ​در دنیای قهوه، اصطلاحی وجود دارد: "آسیاب کردن (Grinding)، آخرین مرحله رست کردن است." بیایید ببینیم چرا باید قهوه آسیاب‌شده‌ی آماده را کنار …
ادامه مطلب

راهنمای تخصصی عصاره‌گیری (Extraction) اسپرسو با دستگاه‌های خانگی

راهنمای تخصصی عصاره‌گیری (Extraction) اسپرسو با دستگاه‌های خانگی
  دستیابی به یک شات اسپرسوی متعادل و کامل (Well-Extracted) نیازمند کنترل دقیق چهار متغیر کلیدی است. برای استفاده حداکثری از دان‌های تخصصی مینل در دستگاه‌های خانگی، باید این متغیرها را به دقت تنظیم کنید: ​۱. نسبت دوز به عصاره (Ratio) و زمان (Time) ​این دو عامل، اساس تنظیمات شما برای تعریف شات هستند: ​دوز (Dose): به میزان دقیق قهوه‌ی خشک (بر حسب گرم) که داخل سبد می‌ریزید، دوز گفته …
ادامه مطلب

قهوه در فرهنگ‌ها : از تخم‌مرغ تا ذغال داغ؛ آداب و افزودنی‌های خاص

قهوه در فرهنگ‌ها : از تخم‌مرغ تا ذغال داغ؛ آداب و افزودنی‌های خاص
قهوه، بیش از یک نوشیدنی، یک زبان مشترک جهانی است که در هر کشوری لهجه‌ای خاص به خود می‌گیرد. در کارگاه مینل، ما بهترین دان‌ها را برای شما رست می‌کنیم، اما اینکه مردم دنیا چه چیزی کنار یا داخل این دان‌های باکیفیت می‌ریزند، واقعاً دیدنی است! ​بیایید آداب و رسوم قهوه‌نوشی در چند فرهنگ خاص را بررسی کنیم: ​۱. ویتنام: قهوه با کرم تخم‌مرغ و شیر غلیظ (Cà Phê Trứng) …
ادامه مطلب

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید