قهوه در فرهنگ‌ها : از تخم‌مرغ تا ذغال داغ؛ آداب و افزودنی‌های خاص

قهوه در فرهنگ‌ها : از تخم‌مرغ تا ذغال داغ؛ آداب و افزودنی‌های خاص
قهوه، بیش از یک نوشیدنی، یک زبان مشترک جهانی است که در هر کشوری لهجه‌ای خاص به خود می‌گیرد. در کارگاه مینل، ما بهترین دان‌ها را برای شما رست می‌کنیم، اما اینکه مردم دنیا چه چیزی کنار یا داخل این دان‌های باکیفیت می‌ریزند، واقعاً دیدنی است! ​بیایید آداب و رسوم قهوه‌نوشی در چند فرهنگ خاص را بررسی کنیم: ​۱. ویتنام: قهوه با کرم تخم‌مرغ و شیر غلیظ (Cà Phê Trứng) …
ادامه مطلب

چرا باید دان قهوه را بسته‌بندی بخریم؟ راز حفظ عطر قهوه در مقابل سیلوهای فله

چرا باید دان قهوه را بسته‌بندی بخریم؟ راز حفظ عطر قهوه در مقابل سیلوهای فله
همه میدونیم که قهوه رو نباید به صورت فله و از سیلو های نگهداری قهوه که داخل برخی از مغازه هاست خریداری کنیم . اما دلیلش چیه ؟ اگر شما هم جزو کسانی هستید که برای یک فنجان قهوه بی‌نقص، اهمیت زیادی به کیفیت دان قهوه می‌دهید، این نکته برایتان حیاتی است: عطر و طعم قهوه شما، در گرو نحوه‌ی نگهداری آن است. ​کیفیت قهوه تنها به فرآیند رُست (برشته‌کاری) …
ادامه مطلب

عربیکا در مقابل روبوستا : دو رقیب اصلی دنیای قهوه

عربیکا در مقابل روبوستا : دو رقیب اصلی دنیای قهوه
​ اگر عاشق قهوه هستید، حتماً اسم عربیکا (Arabica) و روبوستا (Robusta) را زیاد شنیده‌اید. اما واقعاً فرق این دو چیست و کدام یک برای شما بهتر است؟ اصلاً فرض کنید این‌ها دو برادر هستند که در کارگاه مینل رست می‌شوند؛ یکی حساس و خوش‌اخلاق، دیگری قوی و پرانرژی! ​بیایید تفاوت‌های اصلی این دو دان را به زبانی ساده بررسی کنیم: ​۱. طعم و مزه (Flavor & Taste) ​این بزرگ‌ترین …
ادامه مطلب

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید